Ratten bestrijden

U heeft last van ratten en u wilt deze bestrijden of juist voorkomen? Neem dan contact op met Vermin Control Ongediertebestrijding uit Steenwijk! Met een adequaat stappenplan en scherpe prijzen verzorgen wij rattenbestrijding. Bovendien geven we 10 jaar garantie op de gedane werkzaamheden!

Bruine en zwarte ratten

Bruine en zwarte ratten kennen hun oorsprong in Azië en Siberië en zijn via transport met schepen uiteindelijk in Europa en Nederland beland. De bruine rat is de meest voorkomende soort in Nederland. Zwarte ratten zijn in Nederland redelijk zeldzaam.

Vermin Control is expert in het bestrijden van ratten

Ratten zijn vervelende plaagdieren en wanneer aanwezig is het zaak om deze zo snel mogelijk te laten bestrijden. Maar wat zijn de eigenschappen van een rat en hoe kunt u weten dat er ratten aanwezig zijn?

Daarom heeft Vermin Control hieronder een opsomming gemaakt met de verschillen, eigenschappen en het belangrijkste: de aanwijzingen van een rattenplaag.

Heeft u één van deze elementen waargenomen neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15

WAARSCHUWING:
Kom nooit met blote handen aan evt. gevonden kadavers, want ratten zijn overbrengers van allerlei vervelende ziektes, zoals ziekte van weil en de salmonella bacterie.

FAQ omtrent ratten bestrijden

Rattenbestrijding in uw provincie

Bij het bestrijden van ratten werken we in een grotere cirkel vanuit Steenwijk gezien. Zo zijn we actief in FrieslandDrentheGroningen en uiteraard Overijssel.

Indien u twijfelt of uw woonplaats binnen ons werkgebied valt, neem dan even contact met ons op.

Kosten van ratten bestrijden

Vermin Control heeft jarenlange ervaring in het het bestrijden van ratten, toch kunnen we u van te voren niet zeggen wat de kosten van rattenbestrijding zijn. Vandaar dat we vooraf altijd starten met een gratis inspectie en aan de hand daarvan pas een passende offerte kunnen maken. Factoren die invloed hebben op de prijs zijn bijvoorbeeld:

  • Ernst van de rattenplaag
  • Aantal behandelingen en tijd die we denken nodig te hebben
  • Bestrijdingsmethode (denk hierbij aan vallen, gif, etc)

Ander doel is dat een plaag zich nooit verder verspreidt, dit om schade maar vooral ook om ziektes voor te blijven.

Heeft u last van ratten of wilt u deze juist voorblijven? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Vermin Control is specialist in rattenbestrijding

Eén rat kunt u misschien nog wel vangen door bijvoorbeeld een aantal rattenvallen te plaatsen, maar een rattenplaag is toch wel andere koek. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de ongediertebestrijding en weten hoe ratten denken. Tevens denken we vooruit hoe de plaag en eventuele ziektes die de ratten vaak zich dragen, zich niet kunnen verspreiden.

Heeft  u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Ratten bestrijden?

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie over het laten bestrijden van ratten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.