Ratten bestrijden

U heeft last van ratten en u wilt deze bestrijden of juist voorkomen? Neem dan contact op met Vermin Control Ongediertebestrijding uit Steenwijk! Met een adequaat stappenplan en scherpe prijzen verzorgen wij rattenbestrijding. Bovendien geven we 10 jaar garantie op de gedane werkzaamheden!

Bruine en zwarte ratten

Bruine en zwarte ratten kennen hun oorsprong in Azië en Siberië en zijn via transport met schepen uiteindelijk in Europa en Nederland beland. De bruine rat is de meest voorkomende soort in Nederland. Zwarte ratten zijn in Nederland redelijk zeldzaam.

Vermin Control is expert in het bestrijden van ratten

Ratten zijn vervelende plaagdieren en wanneer aanwezig is het zaak om deze zo snel mogelijk te laten bestrijden. Maar wat zijn de eigenschappen van een rat en hoe kunt u weten dat er ratten aanwezig zijn?

Daarom heeft Vermin Control hieronder een opsomming gemaakt met de verschillen, eigenschappen en het belangrijkste: de aanwijzingen van een rattenplaag.

Heeft u één van deze elementen waargenomen neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15

WAARSCHUWING:
Kom nooit met blote handen aan evt. gevonden kadavers, want ratten zijn overbrengers van allerlei vervelende ziektes, zoals ziekte van weil en de salmonella bacterie.

Ons werkgebied

Ratten bestrijden?

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie over het laten bestrijden van ratten? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.