Uw ongediertebestrijder

Vermin Control is een gecertificeerd ongediertebestrijder en werkzaam in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Naast de jarenlange ervaring beschikken wij over de juiste kennis en materialen om ongedierte te bestrijden. We starten altijd met een gratis inspectie, rekenen scherpe prijzen en geven bovendien 10 jaar garantie op de behandelde onderdelen!

De ongediertebestrijder, voor binnen en buiten

Ongedierte… u moet er niet aan denken. Niet buitenshuis, maar zeker niet binnenshuis. Stel uw kinderen, huisdieren en uzelf niet bloot aan deze problematiek. De oplossing is simpel en dichterbij dan u denkt.  Om welk plaagdier het ook gaat, wij zijn professionele ongediertebestrijders en kunnen voor ú iets betekenen.

Ongediertebestrijder van Vermin Contro,bezig met wespenbestrijdingWespennesten, vlooien, vliegen, kakkerlakken, mieren, zilvervisjes of wat het ook zijn: Vermin Control is úw ongediertebestrijder in hygiëne!

De zomer… alles is groen, de zon op je bol, heerlijke temperatuur: de mooiste tijd van het jaar. Maar niet alleen voor u, want ook ongedierte ligt op de loer. Dit wilt u echt niet! Laat op voorhand uw woning behandelen en voorkom dat u gedurende deze periode last heeft van vliegen en/of ander ongedierte. Vermin Control is ook uw preventieve ongediertebestrijder.

> Meer weten? Wacht niet en neem contact op.

Herkent u dit?

Vermin Control is úw ongediertebestrijder als het gaat om hygiëne in en om het huis.

 • Boktor in het hout? Actie is vereist! Vermin Control is hiervoor dé aangewezen partij.
 • Bruine en zwarte ratten? Vermin Control is uw rattenvanger.
 • Kakkerlakken gesignaleerd? Onderneem actie en bel of mail Vermin Control.
 • Mieren, toch niet bij u? Vraag Vermin Control wat te doen.
 • Mollen in de tuin? Laat uw groene deken niet aantasten, maar roep de hulp in van Vermin Control. Zij zorgt dat uw gazon blijft verschoont van molshopen die uiteindelijk zullen resulteren in lelijke zwarte plekken.
 • Motten, in uw kleding? Zonde, zonde. Vermin Control kan het voor u voorkomen.
 • Muizen in het voorhuis? Vermin Control zorgt ervoor dat ze u niet verrassen met een bezoek.
 • Vliegen beletten u in uw wooncomfort? Dit hoeft u niet te gebeuren; schakel op voorhand Vermin Control in. Laat uw woning behandelen voordat het voorjaar zijn intrede doet. Op deze manier bent u gevrijwaard van vliegen, muggen en andere vliegende insecten. Of hang een vliegenlamp. Een hightech lamp die niet alleen effectief is, maar ook nog eens zeer passend is in elk interieur. Kijk op de webwinkel voor meer informatie.
 • Vlooien in huis, maar wilt u een vlooientheater voorblijven? Vermin Control heeft voor u dé oplossing.
 • Wespen in of om het huis? Een paar wespen zijn geen probleem, maar een nest kan een probleem zijn of worden. Schakel Vermin Control in om dit te bestrijden.
 • Zilvervisjes of papiervisjes in huis? Neem geen risico! Zorg dat ze uw waardevolle boekenverzameling niet aantasten; schakel Vermin Control in!

Voor al deze problemen en nog veel meer op het gebied van plaagdieren is Vermin Control uw professionele ongediertebestrijder. Wij zijn u graag van dienst.

> Ongediertebestrijder nodig? Neem dan snel contact met ons op!

Op zoek naar een ongediertebestrijder?

Heeft u een professionele ongediertebestrijder nodig of wilt u een vrijblijvende offerte? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Overige links en diensten