Vliegen bestrijden

U wilt wilt vliegen bestrijden of juist een vliegenplaag voorkomen? Dan bent u bij Vermin Control aan het juiste adres, zowel particulieren als bedrijven. Vooral voor ondernemingen in de voedselindustrie is het preventief bestrijden van vliegen een noodzaak, want ze kunnen allerlei bacteriën overdragen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Vliegen

Vliegen vormen samen met muggen de insectenorde van de tweevleugeligen en zijn de meest ‘succesvolle’ groep van insecten. Een vrouwtjesvlieg produceert dagelijks zo’n 400 eitjes. De cyclus van ei tot vlieg bedraagt ± 2 tot 3 weken.

Er kunnen wel 10 tot 12 vliegengeneraties ontstaan in de zomer. Onder ideale omstandigheden kan er vanuit 1 eitje een populatie ontstaan van meer dan 10 miljoen vliegen binnen twee maanden! Een extra probleem is daarbij dat vliegen telkens meer weerstand ontwikkelen tegen de bekende insecticiden.

> Overlast van vliegen? Neem dan contact met ons op!

Schade door vliegenplaag

Er is weinig waar vliegen niet van houden. Ze zijn gek op allerlei soorten voedsel, met als voorkeur de zoete levensmiddelen. Maar net zo makkelijk vliegen ze naar een vuilnisbak of de groencontainer op zoek naar eten. En precies daar is waar vliegen schade kunnen aanrichten.

Omdat ze dus ook graag in het afval zitten, raken ze makkelijk besmet met allerlei bacteriën. Vervolgens kunnen ze deze bacteriën of andere ziektes weer overdragen aan mens of dier. Ze laten hun behoeftes overal achter, we zien het vaak op ramen en lampen.

> Blijf deze schade voor en neem op tijd contact met ons op!

Tips om zelf vliegen te bestrijden of voor te blijven

Wanneer u slechts een klein aantal vliegen in huis of uw bedrijf heeft, kunt u proberen deze met onderstaande tips zelf te bestrijden. Wanneer het echt een vliegenplaag betreft, dan kunt u dit beter door professionele ongediertebestrijder laten uitvoeren. Vermin Control staat voor u klaar!

  • Houd ramen en deuren gesloten of maak gebruik van horren
  • Gooi uw huisafval op tijd weg en sluit vuilnisbak altijd goed af
  • Houd het huis of werkvloer schoon, laat vooral geen afwas staan
  • Al de levensmiddelen goed opbergen en/of zorgvuldig afsluiten

> Heeft u te maken met een vliegenplaag? Neem direct contact met ons op!

Hoe bestrijden wij vliegen?

Vliegen bestrijden middels elektrische vliegenvangerTer bestrijding van vliegen heeft Vermin Control een uniek product in haar assortiment: de Vector Plasma. Een high design elektrische vliegenvanger met discreet geplaatste lijmborden. Volledig in aluminium, met de uitstraling van een plasma TV! De vliegen worden aangetrokken door de hoge UV-straling en blijven vervolgens plakken op de lijmplaat. De vliegen worden dus niet geëlektrocuteerd, wat altijd een vervelend geluid geeft. Daarbij vindt u ze ook niet terug op de vloer. Vector Plasma heeft de grootste vangstcapaciteit in vergelijking met andere vliegendoders.

> Interesse om vliegen te bestrijden met de Vector Plasma?

Last van een vliegenplaag?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over het bestrijden van vliegen? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Overige links en diensten