Kakkerlakken bestrijden

U wilt kakkerlakken in uw huis of bedrijf bestrijden? Of misschien wilt u juist dit ongedierte voorblijven, het zogenaamde preventief bestrijden. Dit laatste is vooral interessant voor bijvoorbeeld bedrijven in de voedselindustrie. Neem contact met ons op voor een gratis inspectie of om de mogelijkheden van het preventief bestrijden te bespreken.

De kakkerlak

Kakkerlakken zijn plat gevleugelde insecten met lange antennes en lange, doornige poten. Ze zijn er in diverse soorten en maten, maar als plaagsoort is in Nederland de lichtbruin gekleurde Duitse kakkerlak het meest voorkomend.

De vrouwtjes dragen eipakketjes met daarin eitjes waaruit wormachtige nymfen komen. Kakkerlakken kunnen een echte plaag vormen omdat ze zich zeer snel voortplanten (binnen een half jaar kan één vrouwtje 200 nakomelingen voortbrengen) en omdat ze bijna alles eten.

> Voorkom dat één kakkerlak een plaag wordt!

Leefwijze van kakkerlakken

De kakkerlak is een nachtdier en houdt zich overdag schuil op donkere, warme en vochtige plekjes. Ze hebben weinig voedsel nodig, maar kunnen slechts korte tijd zonder vocht. Dit ongedierte heeft een groot aanpassingsvermogen en kunnen de meeste bizarre omstandigheden overleven. 

Daarnaast eten kakkerlakken daadwerkelijk alles, van fruit tot uitscheidingen van mens en dier. Het is mede daarom dat ze dragers zijn van vele ziektes, bacteriën en schimmels waarmee ze mensen en huisdieren kunnen besmetten. Zodra u een kakkerlak ziet, moet u actie ondernemen.

> U heeft een kakkerlak gezien? Neem contact met ons op!

Kakkerlakken laten bestrijden

Eén enkele kakkerlak kunt u best zelf bestrijden. Maar wanneer u te maken heeft met meerdere kakkerlakken, dan kunt u deze beter door een expert laten bestrijden. Dit plaagdier legt veel eitjes en plant zich razendsnel voort. Wanneer u niet op tijd ingrijpt wordt de kakkerlakkenplaag alleen maar groter.

Wij hebben de ervaring, kennis en materialen om kakkerlakken te bestrijden. Er wordt altijd gestart met een gratis inspectie, dit vooral om de omvang van de plaag vast te stellen en om te kijken welke bestrijdingsmethode het meest effectief zal zijn. Daaruit volgt een advies en een vrijblijvende offerte.

Na uw akkoord wordt er zo snel mogelijk met de bestrijding van de kakkerlakken begonnen. Ook geven wij advies over welke maatregelen u moet nemen om ze voortaan buiten de deur te houden.

> U wilt kakkerlakken laten bestrijden?

Kakkerlakken bestrijden?

Wilt u meer informatie of een offerte voor het bestrijden van kakkerlakken? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Overige links