Ongediertebestrijding voor uw bedrijf of instantie (HACCP)

Vermin Control Ongediertebestrijding is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor uw bedrijf zit u bij ons goed! Ideaal voor ondernemingen zoals horecagelegenheden, levensmiddelen industrie, aannemers, gemeenten, woningbouwverenigingen en renovators. Bij bedrijven ligt het accent vaak op de preventieve ongediertebestrijding. Wacht niet tot het probleem zich voordoet in uw bedrijf; blijf het voor!

Ongediertebestrijding in uw bedrijf

U heeft last van plaagdieren in uw bedrijf? Neem dan direct contact op met Vermin Control Ongediertebestrijding! Het meeste ongedierte zit vaak goed verstopt en komt pas tevoorschijn wanneer iedereen in uw bedrijf naar huis is. Daarnaast planten de meeste plaagdieren zich razendsnel voort!

Voordat we überhaupt beginnen met de ongediertebestrijding, starten we eerste met een gratis inspectie in uw bedrijf. Daarin kijken we om welk ongedierte het gaat, de omvang van de plaag en welke bestrijdingsmethode de meeste effectieve zal zijn. Na de inspectie volgt een advies en een vrijblijvende offerte. Na uw goedkeuring wordt het bestrijden van het ongedierte uitgevoerd middels een adequaat plan van aanpak. Tevens zullen wij u adviseren of de preventieve ongediertebestrijding dan wel of niet nodig zal zijn voor uw onderneming

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ongediertebestrijding voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en offerte. Wij brengen uw situatie in kaart en gaan aan de hand van een stappenplan bepalen wat voor uw probleem de juiste oplossing is of kan zijn.

> Overlast van ongedierte?

Preventieve bestrijding van ongedierte

preventieve ongediertebestrijding in een bedrijf (bakkerij)Steeds meer bedrijven en instanties kiezen ervoor om ongedierte voor te blijven, dit noemen wij ook wel de preventieve ongediertebestrijding. Wij werken met stappenplannen en kunnen op regelmatige basis naar wens uw bedrijf controleren.

Tijdens deze bezoeken controleert onze specialist of wel of geen sprake is van ongedierte. Er vindt onderhoud plaats van de eerder geplaatste lokdozen en vallen. Indien nodig worden er nog meer preventieve maatregelen getroffen.

Onze specialisten zorgen ervoor dat u snel verder kunt met dát wat u écht belangrijk vindt: ondernemen! Zoals het bouwen, verbouwen of renoveren van woningen of gebouwen of het adviseren hierin.

> Wilt u ook liever voorkomen dan genezen?

Ongediertebestrijding nodig voor uw bedrijf?

Wilt u meer informatie over ongediertebestrijding voor uw bedrijf? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Overige links en diensten