Duiven bestrijden

U heeft last van duiven en wilt deze bestrijden? Wacht hier dan zeker niet te lang mee! Vooral als u een duivennest heeft aangetroffen is het zaak snel te handelen, want in het nest zit vaak weer ander ongedierte zoals mijten of vlooien. Vermin Control heeft meer dan 15 jaar ervaring in de ongediertebestrijding en is úw partner in de strijd tegen duiven!

Waarom duiven bestrijden?

Duiven bestrijdenDuiven komen over de hele wereld voor en worden vooral vaak in steden, parken en pleinen gezien. Duiven kunnen wel 20 jaar oud worden en een duivenpaar blijft hun hele leven bij elkaar. Vooral in het voorjaar, als de duivenvluchten beginnen, kunnen ze het meest zorgen voor overlast.

De uitwerpselen van duiven bevatten schadelijke stoffen zoals salmonella en psittacosis  (papegaaienziekte – dit veroorzaakt longontsteking bij mensen). Daarnaast is de zuurgraad van de uitwerpselen zeer hoog, dit veroorzaakt veel schade aan gebouwen en auto’s wanneer dit niet op tijd wordt verwijderd. 

> Neem contact met ons op voor een gratis inspectie.

Hoe bestrijden wij duiven?

U heeft overlast van duiven of wilt het verjagen van de duiven liever aan een specialist overlaten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben de geschikte materialen en vooral kennis om ze weg te jagen, want het bestrijden van duiven met chemicaliën is in Nederland niet toegestaan.

  1. Wij starten altijd met een gratis inspectie, daarin kijken vooral we naar de omvang en de bereikbaarheid.
  2. Aan de hand van de vergaarde informatie kunnen we een passende offerte maken en een goed advies geven.
  3. U bent akkoord met de kosten? Dan wordt er een adequaat stappenplan gemaakt om de bestrijding van de duiven te starten.

> Interesse om het bestrijden van duiven aan ons over te laten?

Meer weten over duiven?

Overlast van duiven?

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie over het verjagen van duiven? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: