Muizen bestrijden

U wilt muizen bestrijden of juist een muizenplaag voorblijven? Dan zit u goed bij Vermin Control! Wij zijn een gecertificeerd ongediertebestrijder en werkzaam in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland. Daarbij bezitten wij de juiste kennis en ervaring als op de bestrijding van muizen aankomt. 

Muizen

Muizen zijn knaagdieren met grote ogen en oren en hebben een zachte, bruingrijze vacht. Ook heeft de huismuis een karakteristieke muffe geur. De geringde, geschubde staart is ongeveer even lang als de muis zelf. De huismuis plant zich het gehele jaar door voort en krijgt een groot aantal worpen per jaar. De draagtijd is ongeveer 20 dagen.

Muizen jagen bewoners vaak de stuipen op het lijf. Men vindt ze vaak vies en eng. Bij overlast van muizen is het verstandig om zo snel mogelijk met het bestrijden aan te vangen, voordat de overlast een grote muizenplaag wordt. 

> Neem contact en wacht niet te lang met het bestrijden van muizen!

Aanwijzingen om met bestrijden van muizen te starten

Waarnemingen
Het zien van muizen of het vinden van een kadaver is het meest betrouwbare teken van een plaag. Deze waarnemingen zijn echter geen betrouwbare indicatie van de omvang van de plaag.

Knaagschade aan het materiaal
Muizen knagen kabels kapot ,knagen aan diverse verpakkingen van producten, bevuilen veel producten met uitwerpselen en urine, ze nestelen zich vaak in voedingsmiddelen.

Uitwerpselen
Uitwerpselen van muizen zijn hagelslag vormig en worden verspreid aangetroffen.

Schuilplaatsen
Muizen nestelen zich vaak in een droge omgeving, zoals dubbele plafonds, spouwmuren en vaak dicht bij een voedsel bron.

> Heeft u één van deze elementen waargenomen? Neem dan contact met ons op!

Waarschuwing

De huismuis is incontinent, dus bij elke stap die hij doet verliest hij een beetje urine en mest. Dit is besmet met het legionella bacterie. Zolang er geen bestrijding is uitgevoerd en u wel muizen heeft, is het verstandig om alles waar u het eten voorbereid goed schoon te maken (en schoon te houden) en te ontsmetten totdat het probleem is opgelost.

Veel gestelde vragen omtrent muizen bestrijden

Hieronder treft u meer informatie over de bestrijding van muizen.

Bestrijding muizen vooral in Friesland en Groningen

Wij zijn gevestigd in Steenwijk en werkzaam door heel Overijssel, maar ook Drenthe, Groningen en Friesland. Vooral in de twee laatstgenoemde provincies zijn we regelmatig te vinden om muizen te bestrijden of deze juist voor te blijven.

Indien u twijfelt of uw woonplaats binnen ons werkgebied valt, neem dan even contact met ons op.

Kosten van muizen bestrijden

Wij hebben veel ervaring in het bestrijden van muizen, toch kunnen we u van te voren geen indicatie van de kosten geven. Het is daarom dat we altijd starten met een gratis inspectie, pas daarna kunnen we een offerte en een passend advies geven. Tijdens de inspectie kijken we vooral naar:

  • Omvang van de muizenplaag
  • Bestrijdingsmethode (gif, vallen, etc) 

Heeft u overlast van muizen? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Vermin Control is expert in muizenbestrijding

Het vangen van één enkele muis kunt u zelf prima doen middels het plaatsen van bijvoorbeeld een val. Maar wanneer u te maken heeft met een muizenplaag dan kunt u dit beter door een ongediertebestrijder laten uitvoeren. Vermin Control heeft de kennis, de materialen en de juiste mensen om deze muizen voor u te bestrijden.

Heeft  u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Heeft u last van muizen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over het bestrijden van muizen? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Overige links