Ongedierte in huis

Niets is vervelender dan ongedierte in huis. Het kan zorgen voor vervelende, onhygiënische en soms zelf gevaarlijke situaties. Wilt u ongedierte laten bestrijden of wilt u deze juist voorkomen? Doe dan een beroep op de expertise van Vermin Control. Wij doen altijd een gratis inspectie, rekenen scherpe prijzen en geven bovendien 10 jaar garantie!

Bestrijd of vermijd ongedierte in huis met Vermin Control

Waarom zou u voor ons moeten kiezen bij het bestrijden van ongedierte?
Wij geven 4 redenen:

  • Ongedierte in huisWij staan voor een oplossingsgerichte aanpak in de ongedierte bestrijding.
  • Onze ervaren medewerkers zijn VCA en EVM gecertificeerd.
  • Elke situatie wordt door ons met aandacht en als uniek geval benaderd.
  • Bewust en duurzaam ondernemen is ons uitgangspunt.

Door de voortdurende bijscholing, ervaring met inmiddels de meest uiteenlopende situaties en oplossingsgerichte werkwijze zijn wij in staat adequaat uitkomst te bieden bij zowel ongedierte preventie als ongedierte bestrijding voor particulieren, bedrijven, gemeentes en instellingen.

Naast de uitvoering heeft Vermin ervoor gekozen ook de nodige aandacht te besteden aan advies en nazorg.

> Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wat zijn de meest voorkomende plaagdieren?

Heeft u tegen wil en dank te maken met één van onderstaande soorten  ongedierte in huis? Neem dan snel contact met ons op!

  • Houtaantasters zoals de houtworm, huisboktor en de bonte knaagkever
  • Insecten zoals wespen, mieren, motten, kakkerlakken, vliegen, vlooien en zilvervisjes
  • Vogels zoals duiven en kraaien
  • Zoogdieren zoals ratten, muizen, mollen, marters en konijnen

Met oog voor welzijn van zowel mens als dier, trachten wij het best denkbare antwoord te vinden op elk afzonderlijk vraag stuk binnen de ongedierte bestrijding.

> Last van plaagdieren? Neem direct contact op!

Ons werkgebied

Vermin Control is gevestigd in Steenwijk en voornamelijk werkzaam in de gemeentes Westerveld, De Wolden, Weststellingwerf en Steenwijkerland.

Naast de regio’s van eerder genoemde gemeentes zijn wij ook werkzaam met het bestrijden van bepaalde plaagdieren in de provincies Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen, Gelderland en Flevoland.

Indien u zeker wilt weten of we met een bepaald soort ongedierte actief zijn in uw woonplaats, neem dan contact met ons. We staan u graag te woord.

Last van ongedierte?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de bestrijding van ongedierte in huis? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: