Plaagdierbestrijding

Vermin Control is specialist in de plaagdierbestrijding. Van muizen tot mieren en van vliegen tot vlooien: wij staan voor u klaar! Wij starten altijd met een gratis inspectie, berekenen scherpe prijzen en geven bovendien 10 jaar garantie op de uitgevoerde bestrijding van het desbetreffende plaagdier!

Preventieve plaagdierbestrijding

Zowel in de horeca als in elk ander voedselverwerkende onderneming is preventieve plaagdierbestrijding één van de speerpunten binnen het HACCP beleid. Een goede bedrijfshygiëne speelt daarbij een bepalende rol. Vermin Control is u hierbij graag van dienst:

  • Wij werken vanuit het principe: voorkomen is beter dan genezen!
  • Wij hebben een grote expertise in het opstellen van een plan ten behoeve van de plaagdierbestrijding.
  • Onze medewerkers zijn: HACCP, BRC, IFS, VCA gecertificeerd en hebben veel ervaring op gebied van bedrijfshygiëne en voedselveiligheid.
  • Wij bieden u een totaalpakket aan dat aansluit bij uw vraag: van eenvoudige rapportages en controles tot complete preventie- en beheersplannen.

> Geinteresseerd in preventieve plaagdierbestrijding?

Zakelijke markt

Met kennis van zaken helpt Vermin Control door de gehele keten van de voedingsmiddelen industrie bij het opstellen en beheren van een beheersplan voor plaagdierbestrijding. Bij deze manier van werken passen wij onze expertise voor elke situatie afzonderlijk toe, om ervoor te zorgen dat uw HACCP beleid voldoet aan alle eisen op het gebied van de voedsel hygiëne.

Bedrijven zoals horeca gelegenheden, gemeentes, scholen, restaurants, etc kunnen terecht bij Vermin control voor plaagdierbestrijding, inclusief een beheersplan/bestrijdingsplan in het kader van HACCP.

Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact opnemen met Vermin Control. Nadat wij de situatie in kaart hebben gebracht, bepalen we aan de hand van een stappenplan de te volgen werkwijze. Behalve voor plaagdierbestrijding kunt u ons uiteraard ook inschakelen om ongedierte juist voor te blijven.

> Meer weten over een beheersplan/bestrijdingsplan voor uw zaak?

Particulieren

plaagdierbestrijding van de bruine ratVanzelfsprekend geldt ook voor particulieren dat Vermin Control úw partner in plaagdierbestrijding is. Zowel binnenshuis als buitenshuis kunnen we problemen met ongedierte bestrijden of voorkomen. Wij zorgen dat uw gebouw of woning binnen de kortste keren is verlost van:

Voordat we met de plaagdierbestrijding starten, beginnen we eerst met een gratis inspectie. Hier kijken we vooral naar de omvang, type ongedierte en welke bestrijdingsmethode het meest effectief zal zijn. Daarna volgt ons advies en een vrijblijvende offerte. Na uw akkoord wordt de plaagdierbestrijding middels een adequaat stappenplan uitgevoerd

> Last van plaagdieren? Neem contact met ons op!

Plaagdierbestrijding nodig

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over de bestrijding van ongedierte? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via:

Overige links en diensten