Rattenbestrijding Overijssel

Al meer dan 15 jaar zijn wij hét adres in Overijssel als het gaat om rattenbestrijding. Een rat kan voor veel problemen zorgen, denk maar eens aan knaagschade, geluidsoverlast, overbrengen van ziektes en de stankoverlast. Kortom: wanneer aanwezig is het zaak om zo snel mogelijk met het bestrijden van ratten te beginnen. 

Feitjes over de rat

Eigenlijk zijn er maar twee rattensoorte, namelijk de bruine en de zwarte rat. Beiden kennen hun origine in Azië en Siberië en zijn via de scheepstransport in Europa terecht gekomen. In Overijssel en de rest van Nederland hebben we voornamelijk met de bruine rat te maken.

De bruine rat heeft een bruingrijze vacht en houdt van vochtige leefomstandigheden. Aanwijzingen die de aanwezigheid van ratten bevestigen zijn aan onder andere knaagschade, kadaver (van een rat), uitwerpselen en holen.

Meer weten over ratten, eigenschappen en aanwijzingen? Klik dan hier.

Stappenplan rattenbestrijding in Overijssel

Rattenbestrijding OverijsselRatten zijn letterlijk echte plaagdieren. Ze knagen alles kapot, plassen en poepen overal en zorgen voor veel geluidsoverlast. En dan hebben we het nog niet over het feit dat ze vaak dragers zijn van nare ziektes zoals ziekte van weil en de salmonella bacterie. Raak dus ook NOOIT een kadaver met blote handen aan!

De start van een geslaagde rattenbestrijding is de inspectie, deze doen we uiteraard bij u op locatie in Overijssel en is altijd gratis. Met de opgedane informatie geven we een advies en maken we een overzicht van de kosten, zodat u vooraf exact weet wat er gaat gebeuren. Na het akkoord voor de offerte wordt er samen met u een datum geprikt om met het bestrijden van de ratten te beginnen. 

Werkgebied provincie Overijssel

Vermin Control Ongediertebestrijding is gevestigd en Steenwijk en werkzaam door heel Overijssel.

Zo hebben we de afgelopen jaren veel klanten geholpen met de rattenbestrijding in diverse plaatsen binnen de gemeentes Tubbergen, Twenterand, Wierden, Zwartewaterland, Zwolle, Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Kampen, Losser, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst en ons eigen Steenwijkerland.

Wilt u weten of uw woonplaats ook binnen ons werkgebied valt, neem dan contact met ons op.

Kosten van ratten bestrijden

Vermin Control uit Overijssel heeft jarenlange ervaring in het het bestrijden van ratten, toch kunnen we u van te voren niet zeggen wat de kosten van rattenbestrijding zijn. Vandaar dat we vooraf altijd starten met een gratis inspectie en aan de hand daarvan pas een passende offerte kunnen maken. Factoren die invloed hebben op de prijs zijn bijvoorbeeld:

  • Ernst van de rattenplaag
  • Aantal behandelingen en tijd die we denken nodig te hebben
  • Bestrijdingsmethode (denk hierbij aan vallen, gif, etc)

Ander doel is dat een plaag zich nooit verder verspreidt, dit om schade maar vooral ook om ziektes voor te blijven.

Heeft u last van ratten of wilt u deze juist voorblijven? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

Vermin Control is specialist in rattenbestrijding

Eén rat kunt u misschien nog wel vangen door bijvoorbeeld een aantal rattenvallen te plaatsen, maar een rattenplaag is toch wel andere koek. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de ongediertebestrijding en weten hoe ratten denken. Tevens denken we vooruit hoe de plaag en eventuele ziektes die de ratten vaak zich dragen, zich niet kunnen verspreiden.

Heeft  u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Vraag over rattenbestrijding in Overijssel?

Heeft u een vraag of wenst u een offerte over het bestrijden van ratten in Overijssel? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.