Ratten bestrijden Groningen

Ratten bestrijden kunt u beter aan een specialist overlaten, Vermin Control is al jaren werkzaam in de provincie Groningen en mag dus met recht een expert in de rattenbestrijding genoemd worden. Ook voor juist het voorblijven van ratten bent u bij ons aan het juiste adres, immers voorkomen is beter dan genezen.

Bruine en zwart rat

Ratten bestrijden in Groningen

Ratten bestrijden in GroningenZoals we al eerder zeiden is de rat een echt plaagdier, want wist u bijvoorbeeld dat de voortplanting van de rat toeneemt wanneer de populatie daalt (door bijvoorbeeld rattenbestrijding)? Daarbij is draagtijd slechts ca 21 dagen en krijgt een vrouwtje zo’n 7 jongen per worp.

Kortom bij het bestrijden van ratten is het van grootste belang om het gehele nest uit te roeien, anders is de kans op herhaling en welbekende vicieuze cirkel een feit. Vermin Control is al jaren actief in Groningen en een echte specialist in het bestrijden van ongedierte.

U heeft een vraag? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord.

Werkgebied rattenbestrijding

Wij zijn gevestigd in Steenwijk en kunnen snel ter plaatse zijn in Groningen om ratten te bestrijden. We vangen aan met een gratis inspectie, aan de hand daarvan wordt er een advies en kostenplaatje opgesteld. Na goedkeuring wordt er met u een datum geprikt wanneer de rattenbestrijding zal plaatsvinden.

De provincie Groningen biedt een grote diversiteit aan landschappen. De provincie grenst aan Drenthe, Friesland en de Duitse deelstaat Nedersaksen. De grootste en eveneens hoofdstad van Groningen is Groningen.

Andere plaatsen waar wij met het bestrijden van ratten actief zijn, zijn: Westerwolde, Westerkwartier, Veendam, Stadskanaal, Pekela, Oldambt, Midden-Groningen, Loppersum, Het Hogeland, Groningen, Delfzijl en Appingedam.

Indien u zeker wilt weten of uw stad of dorp ook binnen ons werkgebied valt, neem dan even contact met ons op. 

Last van ratten?

Heeft u een vraag over ratten bestrijden of juist voorkomen in Groningen? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem telefonisch contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.