Rattenbestrijding Friesland

Bent u zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in rattenbestrijding in Friesland? Dan is Vermin Control de juiste partner. Ook kunt u bij ons terecht als u een rattenplaag juist wilt voorblijven, het zogenaamde “preventief ratten bestrijden”. Immers voorkomen is beter dan genezen.

Meer over de rat

Rattenbestrijding in Friesland met garantie!

Rattenbestrijding FrieslandU heeft een aanwijzing gevonden dat mogelijk naar de aanwezigheid van een rat  wijst? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op, want hoe eerder er met rattenbestrijding wordt begonnen hoe beter. Ratten planten zich namelijk snel voort en kunnen ziektes overdragen.

We zijn in heel Friesland actief met het bestrijden van ratten. We vangen altijd aan met gratis inspectie waarna een kostenplaatje en advies volgt. Na uw goedkeuring wordt er een strak plan van aanpak gemaakt en (uiteraard in overleg met u) een datum gepikt om een starten met rattenbestrijding.

Werkgebied Friesland

Rattenbestrijding in Friesland nodig?

U heeft een vraag over rattenbestrijding in Friesland? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.