Houtworm bestrijden Friesland

U bent op zoek naar een ongediertebestrijder in Friesland voor het bestrijden van houtworm? 

Wacht dan zeker niet te lang om contact met ons op te nemen, want de houtworm wacht namelijk ook niet. De larven blijven zich een weg door al het hout in uw woning of bedrijf eten. Meubels, vloeren en balken kunnen daardoor hun draagkracht verliezen en vervolgens in elkaar storten. Reden genoeg om zo snel mogelijk met de houtwormbestrijding in Friesland te starten!

Voorkom grote schade door houtwormbestrijding

Aanpak van houtworm bestrijden in Friesland

Voordat we überhaupt met het bestrijden van houtworm starten, komen we eerst langs voor een gratis inspectie bij u op locatie in Friesland. Zo bekijken we grondig welke delen allemaal zijn aangetast, om welk type houtworm het gaat en wat de de staat van hout is. 

Aan de hand daarvan wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt en advies gegeven. Eenmaal akkoord wordt er een stappenplan gemaakt om met de houtwormbestrijding te starten. Wij zullen vooraf en ook tijdens dit proces zo uitgebreid mogelijk inlichten, want het kan bijvoorbeeld zijn dat de aangetaste ruimtes moeten worden vrijgemaakt zodat we overal goed bij kunnen. 

Op de behandelde onderdelen geven wij 10 garantie! Zo zeker zijn wij van onze zaak!

Werkgebied houtwormbestrijding in Friesland

Offerte voor houtworm bestrijden in Friesland?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte voor het bestrijden van houtworm in de provincie Friesland? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.