Wespenbestrijding Steenwijk

Vermin Control verzorgt al jaren de wespenbestrijding in Steenwijk en omgeving. 

Bij het verwijderen van een wespennest beginnen we altijd met een gratis inspectie en maken aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte. Na akkoord wordt middels een adequaat stappenplan de bestrijding van de wespen gestart. Wij zorgen dat u snel van het wespennest af bent.

De wesp in het kort

De wesp is het zwart geel gestreepte insect dat vooral in de maanden augustus en september ons land bestookt en voor veel overlast zorgen. Wespennesten worden gemaakt van een houtachtig materiaal (afkomstig van bomen), vermengd met hun eigen speeksel. De nesten worden agressief verdedigd wanneer deze te dicht wordt benaderd. 

Een wespensteek kan zeer pijnlijk zijn, vooral omdat één wesp wel 10 keer kan steken zonder te sterven. Allergisch voor een wespensteek? Neem dan direct contact op met uw huisarts!

Meer weten over wespen? Klik dan hier voor meer informatie.

Wespenbestrijding met garantie!

wespenbestrijding in SteenwijkU heeft last van een wespennest? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Onze ongediertebestrijder maakt graag met u een afspraak voor een gratis inspectie en advies. Aan de hand daarvan maken we een offerte en plan van aanpak. Vervolgens kan een goede wespenbestrijding worden uitgevoerd, met bovendien nog eens 10 jaar garantie!

Wespen houden er van om hun nesten zowel binnen als buiten te bouwen. Ze komen vaak voor op een zolder, onder het dak of de dakgoot, onder vloeren of in de spouwmuur. Hoewel in mindere mate, komen ze zelfs in mollengangen en struiken voor.

In het geval dat u het wespennest zelf heeft gevonden, sluit dan in ieder geval de ingang van het nest NOOIT af! Wespen vinden zich wel weer een weg naar buiten en waarschijnlijk in combinatie met een zeer slecht humeur. Waardoor uw probleem alleen nog maar groter wordt!

Wespenbestrijding in Steenwijk kunt u beter aan de specialist overlaten.

Zelf een wespennest verwijderen is sterk af te raden. Een wesp kan namelijk zeer agressief worden en beginnen met steken wanneer ze het nest moeten verdedigen. Daarbij komt nog dat in het gif van een wespensteek een soort lokstof zit waardoor de andere wespen ook worden gealarmeerd.

Dus wanneer u echt van de wespen af wilt, dan kun u dat beter aan onze wespenbestrijder uit Steenwijk overlaten! Wij hebben namelijk de kennis, ervaring en materialen om een succesvolle wespenbestrijding voor u uit te voeren.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wespenbestrijding in Steenwijk en omgeving

Vermin Control is uw lokale wespenbestrijder en gevestigd in Steenwijk. Het is de grootste plaats binnen de gemeente Steenwijkerland en op Kampen na de grootste stad in de Kop van Overijssel.

We zijn ook actief in alle plaatsen rondom Steenwijk, zoals Vollenhove, Oldemarkt, Giethoorn, Steenwijkerwold, Tuk, Sint Jansklooster, Blokzijl, Wanneperveen, Kuinre, Zuidveen, Belt, Schutsloot, Willemsoord, Ossenzijl, Eesveen, Scheerwolde en Kallenkote.

Wilt u zeker weten of uw plaats binnen ons werkgebied valt, neem contact met ons op.

Last van wespen?

Wilt u meer informatie over wespen bestrijden in Steenwijk? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.