Ongediertebestrijding Groningen

Bij Vermin Control bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar ongediertebestrijding in Groningen, voor zowel de particuliere als de zakelijk markt. Naast het bestrijden van ongedierte zijn wij tevens een gecertificeerd vee euthaniseur. Wilt u meer informatie?

Ook in Groningen is Vermin Control met ongediertebestrijding actief

Vermin Control zorgt altijd voor een passende oplossing bij ongediertebestrijding. Woont u in Groningen en heeft u overlast van bijvoorbeeld ratten, een wespennest of houtwormen? Maakt u zich dan geen zorgen, wij pakken na een gratis inspectie het probleem grondig aan.

Naast het bestrijden, werken wij tevens vanuit een preventief oogpunt. Wij zijn namelijk van mening dat voorkomen beter is dan genezen. Zo kunt u bijvoorbeeld houten balken laten impregneren om wormen, kevers en torren voor te blijven. Deze doeltreffende en preventieve maatregel spaart kosten en vooral schade uit.

Tevens voor de zakelijke markt

Voor diverse horecagelegenheden en andere bedrijven uit Groningen is Vermin Control Ongediertebestrijding al jaren dé partner in het voorkomen van plaagdieren. Met een strak plan van aanpak worden regelmatig uw panden en ruimtes gecontroleerd. Meer weten of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.

Houtworm bestrijden

Vanwege het landelijk karakter van de provincie Groningen zijn er veel (oudere) woningen met die prachtige en typische houten balkstructuren. Balken waar houtwormen dol op zijn! Het is daarom dat wij met regelmaat in de provincie Groningen te vinden zijn om daar houtworm te bestrijden. Dit is letterlijk een echt plaagdier, want de schade kan zeer groot zijn wanneer hout zijn draagkracht verliest en breekt. Zaak om er dus op tijd bij te zijn en contact met ons op te nemen!

> Meer informatie over de houtworm

Meer over Groningen

Ongediertebestrijding Groningen nodig?

Wilt u meer informatie, een offerte of heeft u een vraag over ongediertebestrijding in Groningen? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.