Houtwormbestrijding in Overijssel

Eén van de specialiteiten van Vermin Control uit Overijssel is toch wel de houtwormbestrijding. Naast de jarenlange ervaring, werken we tevens met de nieuwste producten en ontwikkelingen op het gebied van het bestrijden van houtworm. En trouwens… onze inspectie is altijd gratis.

De houtworm

Gegarandeerde houtwormbestrijding in Overijssel

Het is van zeer groot belang om bij een aanwijzing (gaatjes in het hout of zaagsel)  zo snel mogelijk te starten met het bestrijden van de houtworm. Wij zijn specialisten in de houtwormbestrijding en hebben de afgelopen jaren vele woningen in de provincie Overijssel afgeholpen van houtwormen. 

Werkwijze:
We starten altijd met een gratis inspectie, daarin kijken we om welke houtaantaster het precies gaat. Want de aanwijzingen van een bonte knaagkever, houtworm en boktor lijken erg op elkaar. 

Eenmaal vastgesteld dat het om de houtworm gaat, kunnen we pas een kostenplaatje en vooral een gedegen advies geven. Na akkoord wordt de houtwormbestrijding (uiteraard in overleg met u) op korte termijn ingepland. Op de behandelde onderdelen geven we bovendien ook nog eens 10 jaar ervaring!

Werkgebied houtworm bestrijden

Houtwormbestrijding specialist in Overijssel nodig?

Heeft u interesse in houtwormbestrijding in Overijssel? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.