Houtworm bestrijden Groningen

Wij zijn met regelmaat in de provincie Groningen te vinden om daar houtworm te bestrijden. Dit is letterlijk een echt plaagdier, want de schade kan zeer groot zijn wanneer hout zijn draagkracht verliest en breekt. Zaak om er dus op tijd bij te zijn en houtwormbestrijding van Vermin Control in te schakelen!

Houtworm bestrijden in Groningen... met garantie!

Bij een mogelijke aanwijzing van houtworm in uw woning is het zeer belangrijk om zo snel mogelijk contact met een specialist op te nemen. Vermin Control is expert in het bestrijden van houtworm. Wij doen een gratis inspectie, waarna er een advies en stappenplan volgt. Daarna is het zaak om zo snel mogelijk met de houtwormbestrijding te starten. Wij geven bovendien 10 jaar garantie op de behandelde delen, zo zeker zijn wij van onze zaak!

> U wilt een gratis inspectie voor de houtwormbestrijding in Groningen?

Houtwormen en hun larven

Houtworm bestrijden in provincie GroningenWe hebben het eigenlijk altijd over de houtworm, maar het zijn eigenlijk de larven die voor overlast zorgen. Zij boren zich namelijk een weg door verschillende soorten hout, waardoor het hout uiteindelijk zijn kracht verliest. Het “zaagsel” wat vaak wordt aangetroffen op of onder het hout is helemaal geen zaagsel, maar zijn de uitwerpselen van de larve. Precies dit zaagsel, ook wel boormeel genaamd, is een aanwijzing op de aanwezigheid van houtworm. Andere aanwijzing zijn de bekende kleine gaatjes in het hout.

Wilt u meer weten over de grote houtworm, klik dan hier.

Kosten voor het bestrijden van houtworm

Het is van te voren niet mogelijk om een prijsindicatie voor houtwormbestrijding te geven. Er zijn namelijk veel factoren die invloed hebben op de prijs. Denk hierbij aan de omvang van de plaag, de hoeveelheid aangetast hout en het aantal aantal behandelingen die wij nodig hebben.

Het is daarom dat wij altijd starten met een gratis inspectie, vooral om vast te stellen om welke houtaantaster het gaat. Immers een houtworm, boktor en bonte knaagkever hebben namelijk allemaal dezelfde aanwijzingen, maar moeten wel ieder apart behandeld worden.

Na deze inspectie volgt een vrijblijvende offerte en bijbehorend advies. 

> Offerte voor het bestrijden van houtworm in Groningen?

Werkgebied houtwormbestrijding in Groningen

Vermin Control is gevestigd in Steenwijk, vanuit daar zijn we snel ter plekke in heel Groningen. Vanwege het landelijk karakter van de provincie, zijn er veel (oudere) woningen met die prachtige en typische houten balkstructuren. Balken waar houtwormen dol op zijn! U kunt ons ook inhuren voor het preventief bestrijden van houtworm. Zo kan impregneren van het hout bijvoorbeeld een oplossing zijn.

Wist u dat…
Groningen telt in totaal 12 gemeentes: Appingedam, Delfzijl, Groningen, Het Hogeland, Loppersum, Midden-Groningen, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam, Westerkwartier en Westerwolde.

Wilt u zeker weten of uw plaats binnen ons werkgebied valt, neem dan contact met ons op.

Last van houtworm?

Heeft u een vraag over het bestrijden van houtworm in de provincie Groningen? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via: