Houtworm bestrijden Drenthe

Regelmatig worden wij gebeld voor het bestrijden van houtworm in de provincie Drenthe.

Het is de larf van een houtworm die zich gedurende jaren schuil houdt in het hout, zonder dat u het weet. Hij voedt zichzelf door letterlijk een weg te vreten door het hout. Het kan leiden tot enorme schades, want de draagkracht van bijvoorbeeld een steunbalk in uw woning kan hiermee verloren gaan en daardoor instorten. Graag bekijken we samen met u naar de mogelijkheden van houtwormbestrijding in Drenthe.

Feitjes over de houtworm

Gegarandeerd houtworm bestrijden in Drenthe

Houtworm bestrijden DrentheHeeft u één of meer aanwijzigingen aangetroffen die kunnen wijzen naar de aanwezigheid van houtworm in uw woning in Drenthe? Dan is het van groot belang om zo snel mogelijk met het bestrijden van houtworm te starten. We beginnen altijd met een eerste gratis inspectie. Er wordt grondig onderzocht om welk type houtworm het gaat en welke delen van het hout zijn aangetast. Aan de hand daarvan volgt er een advies en tevens een offerte. Daarna wordt er met u overlegd wanneer de houtwormbestrijding zal plaatsvinden. 

Op de behandelde delen geven wij 10 jaar garantie, zo zeker zijn wij van onze zaak!

Werkgebied houtwormbestrijding Drenthe

Geïnteresseerd in houtworm bestrijden in Drenthe?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over het bestrijden van houtworm in Drenthe? Vul dan onderstaand formulier volledig in of neem contact met ons op via info@vermincontrol.nl of bel naar 0521 – 52 10 15.