Vossenoverlast

In Nederland komen steeds meer vossen voor dit komt ook mede door dat bepaalde gebieden de vossen beschermd zijn en er niet op gejaagd mag worden,omdat er veel te veel vossen komen zien we steeds vaker dat de vossen de woon wijken intrekken,en dat geeft nog al eens wat overlast en schade

« 2 van 2 »

Overlasten schade die daar uit voort komen:

  • In woonwijken wordt de vuilnis aangevreten
  • Ze maken burchten onder de gebouwen en vervolgens worden daar kadavers heen gesleept ( stankoverlast )
  • Kippenhokken en volières worden volledig uitgemoord ,je ziet het ook vaak bij kinderboerderijen ,ze pakken niet één dier maar ze maken alles dood.

 

Weren van vossen

Weren van vossen is vrijwel onmogelijk.

Het vangen van vossen

Dit gebeurt door kooien waar ze levend in gevangen worden, in de meeste gevallen werkt dit niet want een vos laat zich moeilijk vangen. De meest effectieve manier om vossen te bestrijden is het bejagen met honden og lichtbakken.

Vermin Control heeft speciaal getrainde honden in dienst om de vossen uit de burchten weg te jagen,hiermee verjaag je de vos en komen deze niet meer terug.

Wij hebben al jarenlange ervaring met het bejagen van de vos met onze honden ,dit is de meest effectieve manier om van de vossen af te komen. Om vossen te mogen bejagen heb je een ontheffing nodig Vermin Control regelt dit voor u.

 

U heeft last van vossen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0521 – 52 10 15 of stuur een e-mail naar info@vermincontrol.nl.