GRATIS inspectie 10 jaar garantie scherpe prijzen

Vliegen

Vliegen vormen samen met muggen de insectenorde van de tweevleugeligen en zijn de meest ‘succesvolle’ groep van insecten. Een vrouwtjesvlieg produceert dagelijks 400 eitjes. De cyclus van ei tot vlieg bedraagt ± 2 tot 3 weken.

Vliegen lampen in de bakkerijEr kunnen wel 10 tot 12 vliegengeneraties ontstaan in de zomer. Onder ideale omstandigheden kan er vanuit 1 eitje een populatie ontstaan van meer dan 10 miljoen vliegen binnen twee maanden! Een extra probleem is daarbij dat vliegen telkens meer weerstand ontwikkelen tegen de bekende insecticiden.

Ter bestrijding van vliegen heeft Vermin Control een uniek product in haar assortiment: de Vector Plasma. Een high design elektrische vliegenvanger met discreet geplaatste lijmborden. Volledig in aluminium, met de uitstraling van een plasma TV! De vliegen worden aangetrokken door de hoge UV-straling en blijven vervolgens plakken op de lijmplaat. De vliegen worden niet geëlektrocuteerd, wat altijd een vervelend geluid geeft, en u vindt ze niet terug op de vloer. Vector Plasma heeft de grootste vangstcapaciteit in vergelijking met andere vliegendoders.