GRATIS inspectie 10 jaar garantie scherpe prijzen

Bestrijding van plaagdieren

Vermin Control is specialist in het bestrijding van vervelende plaagdieren. Van muizen tot mieren en van vliegen tot vlooien: wij staan voor u klaar.

Bedrijfshygiëne in de horeca 

 Zowel in de horeca als in elk ander voedselverwerkende onderneming ,is plaagdier management één van de speerpunten binnen het HACCP beleid . Een goede bedrijfshygiëne speelt
daarbij een bepalende rol. Vermin Control is u hierbij graag van dienst .

  • Wij werken vanuit het principe : voorkomen is beter dan genezen !
  • Wij hebben een grote expertise in het opstellen van een beheersplan ( voor plaagdier management )
  • Onze medewerkers zijn : HACCP,BRC,IFS,VCA Gecertificeerd en hebben veel ervaring op gebied van bedrijfshygiëne en voedselveiligheid .
  • Wij bieden u een totaalpakket aan dat aansluit bij uw vraag : van eenvoudige rapportages en controles tot complete preventie- en beheersplannen .

Een ervaren partner

Met kennis van zaken helpt Vermin Control door de gehele keten van de voedingsmiddelen industrie bij het opstellen en beheren van een beheersplan voor plaagdier management.Bij deze manier van werken passen wij onze expertise voor elke situatie afzonderlijk toe, om ervoor te zorgen dat uw HACCP beleid voldoet aan alle eisen op het gebied van de voedsel hygiëne.
Bedrijven zoals horeca gelegenheden ,gemeentes ,scholen ,restaurants  etc.  kunnen terecht bij Vermin control voor bestrijding, inclusief een beheersplan/ bestrijdingsplan in het kader van HACCP.

Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact opnemen met Vermin Control. Nadat wij de situatie in kaart hebben gebracht, bepalen we aan de hand van een stappenplan de te volgen werkwijze. Behalve voor bestrijding van plaagdieren kunt u ons uiteraard ook om problemen te voorkomen inschakelen: kijk hier voor onze contactgegevens.

Particulier
Vanzelfsprekend geldt ook voor particulieren dat Vermin Control úw partner in voorzorg en bestrijding van plaagdieren is. Zowel binnenshuis als buitenshuis kunnen we problemen met ongedierte bestrijden of voorkomen,Wij zorgen dat uw gebouw of woning binnen de kortste keren is verlost van houtaantasters, insecten, vogels of zoogdieren. Neem dus snel contact met ons op!